Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Safe Travel

Safe Travel

Vores rutiner for en sikker ferie under corona-pandemien

Vi har arbejdet hårdt for at sikre, at alle hygiejne- og sikkerhedsrutiner lever op til det højeste niveau under din rejse. Som altid skal du være i stand til at slappe af og føle dig tryg, når du rejser med os.
På vores hoteller, vores fly, transferbusser og alle andre aktiviteter i løbet af din ferie. Selvfølgelig følger vi begrænsningerne i de forskellige lande og kravene fra lokale myndigheder.
Læs mere her >>> https://spies.dk/rejser/tryg-rejse

 

Indrejse til Danmark

For udenlandske statsborgere, som ikke har et dansk pas findes regler for indrejse til Danmark.

Læs hvad som gælder for dig nu: Rejser til eller via Danmark (coronasmitte.dk)

Hotel

Hvert hotel har informationer om deres sikkerhedsrutiner. Læs gerne deres skriftlige information for et trygt og sikkert ophold. 

Grækenland - Rhodos

For at sikre sig at smittespredningen på Rhodos ikke stiger, har myndighederne indført nogle tillag og restrikationer man skal følge.

De gældende restriktioner:

Udgangsforbud: 01.30-05.00.

Restuaranter, caféer og bar må gerne have åben for servering, så længe det forgår uden for (hoteller er undtaget) og med en lavere kapacitet end normalt. Man må max være 6 personer ved samme bord.

Restauranterne må være åben frem til 22.45. Derefter må de bare leverer ud take-away. 

Fitnesscentre må gerne holde åben, med forbehold for flere restriktioner. Der skal holdes 2 meters afstand og godkendte mundbind skal bærers. Det samme er gældene til holdsport. Skal man ud og løbe alene, er mundbind ikke et krav.

Mundbind

Vi gør dig opmærksom på at mundbind er obligatorisk alle steder I Grækenland. Det gælder både indendørs og udendørs samt i kollektivt traffik (Det gælder dog ikke børn under 4 år). Der findes undtagelser, hvor mundbind ikke behøves. Det er ved individuel sport, når man bader og når man spiser eller drikker på restauranter og barer.

Mundbind skal bærers på stranden, poolområdet, lufthavne, ombord på flyveren, samt på busser og i taxaer.