Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Rejs med børn

Rejs med børn

Man kan sagtens tage børnene med til Rhodos. Man kan tage børnene med overalt, og grækerne er gæstfrie og holder meget af børn. 

Maden på restauranterne 
På de fleste tavernaer kan man altid få personalet til at lave noget specielt til børnene, f.eks. spaghetti med kødsauce. 

Babymad og bleer
Babymad og bleer kan man købe i de fleste større fødevarebutikker samt på velassorterede apoteker. Det er billigst at handle i de større supermarkeder lige uden for Rhodos by, f.eks. Lidl og AB. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas mindre. Pulver til fremstilling af grød samt de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker.

Priseksempler
Babymad på glas (250 gram): ca. 2-3 EUR
Bleer: ca. 10 EUR for 25 stk.
Vådservietter: ca. 8-10 EUR for 70 stk.
Mælk: ca. 1,40-1,60 EUR pr. liter
Vand: ca. 0,60-1 EUR pr. liter 

Insekter og dyr 
Her er ingen farlige dyr men derimod en del myg. Det er bedst at købe en myggemaskine med tabletter. De sælges i de fleste butikker og koster ca. 4 EUR. 

Legepladser 
Mange hoteller har egen legeplads. Der findes også offentlige legepladser placeret forskellige centrale steder i Rhodos by. 

Sol og varme 
Solen er meget stærk, specielt i april-maj hvor den står helt i zenit. Husk solcreme med høj solfaktor og drik masser af vand. 

Højstole 
Findes på de fleste hoteller men kan være sværere at få fat på på restauranter og tavernaer. 

Shopping 
Børnetøj er relativt dyrt i Grækenland, men her findes mange gode butikker med mærkevaretøj af god kvalitet.